حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است!

شناسایی شبکه جاسوسی اسراییل در ایران

شناسایی شبکه جاسوسی اسراییل در ایران ناصر ابوشریف گفت: در عملیات طوفان الاقصی مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد در این سرور نام بسیاری از جاسوس ها حتی جاسوس‌های داخل جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۶۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صد و چهارمین نشست ماهیانه جامعه اسلامی مدیران با محوریت تحلیل تحولات غزه برگزار شد. در این نشست ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با تشریح تمدید آتش‌بس در کرانه باختری رود اردن، گفت: موضوع اصلی این آتش‌بس مبادله اسرا و ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه است، هدف اصلی مبادله این است که تمام جهان بدانند ما گروگان‌هایی نزد اسرائیل داریم.

وی با بیان اینکه حجم عظیمی از اسرای فلسطینی در اسارات رژیم غاصب قدس و تحت شکنجه‌های شدید هستند، خاطرنشان کرد: در میان اسرا شمار قابل‌توجهی از زنان، کودکان، کهنسالان و بیماران هستند ما به سخنان و مواضع منافقانه غرب می‌رسیم که خواستار آزادی 250 صهیونیست نظامی هستند و این در حالی است که تمام مردم فلسطین را که سال‌هاست در حصر اسرائیل به سر می‌برند، نادیده می‌گیرند.

ابوشریف تصریح کرد: هدف از عملیات طوفان الاقصی، تلاشی برای نقش برآب کردن توطئه علیه فلسطین بود، رژیم صهیونیستی در چارچوب توافق ابراهیم در تلاش برای عادی‌سازی روابط با کشورهای عربی و اسلامی بود در این توطئه که با محوریت آمریکا و کشورهای عربی صورت گرفت دشمن‌انگاری جمهوری اسلامی ایران را در دستورکار قرار داشت.

نماینده جنبش جهاد اسلامی افزود: دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی بیش از حد تصور است، زیرا تصور نمی‌شد تمام سازمان‌های اطلاعاتی جهان در خواب باشند، پنجاه پایگاه اسرائیل به تسخیر مقاومت درآمد و بسیاری از نظامیان کشته شدند در این عملیات مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد، در این سرور نام بسیاری از جاسوس‌ها حتی جاسوس‌های داخل جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.

وی با تأکید بر اینکه این عملیات چهره حقیقی اسرائیل را افشا کرد، گفت: این عملیات نشان داد رژیم صهیونسیتی به تنهایی قادر به ادامه حیات نیست، حتی شاهد حضور بایدن در اتاق عملیات جنگ رژیم صهیونسیتی بودیم جامعه صهیونیستی تا قبل از هفت اکتبر به ساختار اطلاعاتی خود اطمینان داشت و این اطمینان بعد از عملیات سلب شد.

ابوشریف، عملیات طوفان الاقصی را ضربه مهلکی بر اقتصاد اسرائیل و صنایع و کشاورزی این رژیم برشمرد و یادآور شد: امروز این رژیم محبوبیت خود در غرب را از دست داده، رهبران غربی در جلسات خصوصی خود اذعان می‌کنند این رژیم بار سیاسی اقتصادی برای آن‌ها شده است.

نماینده جنبش جهاد اسلامی گفت: رژیم صهیونسیتی این عملیات خود را شمشیرهای آهنین نامید، اما خون کودکان فلسطینی بر آن پیروز شد، این رژیم به دنبال پیروزی است، چون در غیر اینصورت عوامل آن به مسلخ خواهند رفت و پس از جنگ غزه مشکلات داخلی بیشتر می‌شود، تقابل و درگیری میان راست‌گرایان افراطی و سکولارها صورت خواهد گرفت، طرح دین‌گرایان در حکومت شکست خورده و آن‌ها به زور و خشونت متوسل خواهند شد که منجر به درگیری داخلی می‌شود، ما هم‌اکنون به دنبال آتش‌بس دائم هستیم، تا این عملیات تبدیل به یک فتح بزرگ و نابودی رژیم شود.

در ادامه این مراسم، محمد علی‌بک دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه با اشاره به منازعات گذشته رژیم صهیونیستی و مقاومت اسلامی، گفت: عملیات اخیر غافلگیرانه انجام شد مهمترین انگیزه مقاومت خروج از حالت انفعالی و رسیدن به پویایی بود، بسیاری از کشورهابه دنبال عادی‌سازی ارتباط با رژیم صهیونیستی بودند، همچنین غزه در محاصره هفده ساله بود و اسرائیل هرگز حاضر به گفت‌وگو درباره آزادی زندانیان نمی‌شد.

وی با بیان اینکه هیچ‌یک از گروه‌های مقاومت در منطقه تصور انجام چنین عملیاتی را در باریکه غزه نداشتند، افزود: این عملیات از لحاظ استراتژیک بسیار قابل توجه است، بعد از این عملیات اولین موضع رهبر انقلاب در سیاست خارجی و در قبال فلسطین روشن و مشخص شد و تمام توطئه غرب علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عامل این عملیات خنثی شد و سیاست خارجی ما بر این مبنا قرار گرفت.

علی‌بک در ادامه، تصریح کرد: یکی از اهداف ما در غزه ارسال کمک‌های بشردوستانه و تشویق سایر کشورها برای این هدف فلسطین بود، وزارت خارجه در راستای این مهم اقدامات سیاسی و دیپلماتیکی را طراحی و پیگیری کرد، سفر و رایزنی با کشورهای مؤثر، به عنوان محور مقاومت، قطر به عنوان مرتبط با بخش سیاسی از جمله مهمترین اقدامات است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار